ACTIE: SEASON DEAL!

Bestel nu je complete MX-stickerset en custom made cross-shirt bij Rondom MX-Stickers voor maar € 230,-. Deze prijs is inclusief ontwerp van de stickerset en het shirt.

De winter in aantocht….voor de meeste rijders de tijd van het jaar om de motor weer klaar te maken voor het nieuwe MX-seizoen. Daarom heeft Rondom MX-Stickers nu deze super strakke aanbieding. Deze loopt tot en met 31 januari 2018. Normaal gesproken ben je voor deze combinatie € 295,- kwijt. Losse prijs van een stickerset + ontwerp is € 210,- en van een shirt € 85,-.

Bestellen kan door het sturen van een e-mail naar info@rondom-mxstickers.nl o.v.v. Season Deal. Vermeldt in de email alle gegevens met betrekking tot jouw motor (merk, type, jaartal) en shirt (zodat hij bij je broek past, merk, maat, collectie, etc.) Je ontvangt dan een bevestiging van ons en alles wordt dan in gang gezet.

HOE GAAT E.E.A. VERDER IN ZIJN WERK?

Zodra wij de mail ontvangen hebben en alles duidelijk is voor ons, ontvang je een opdrachtbevestiging met factuur. Zodra wij de betaling hebben ontvangen starten wij met de opmaak. Deze ontvang je altijd via de mail.

Bij opmaak/ontwerp kan 3x het voorstel aangepast worden. Bij meerdere aanpassingen worden er extra kosten in rekening gebracht. Hierover hebben we voordat we verder gaan altijd eerst even contact.

PRIJZEN

De prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten. En op basis van goed aangeleverde logo’s.

LEVERTIJD

Onze ervaring is dat het ontwerpen de meeste tijd in beslag neemt, de productie kan vrij vlot. Gemiddeld genomen is het productieproces inclusief ontwerpen 10-15 werkdagen.

MX Stickers bestellen?

Wij leveren custom made stickersets voor Yamaha, KTM, Honda en meer.

INFORMATIE
CONTACT
RONDOM MX STICKERS

Rondom Motorcross Stickers maakt deel uit van de F&F VOF. Binnen de VOF vallen ook de bedrijven Rondom Lichtreclame & meer en Reclamedoeken.nu.