OVER ONS

RONDOM MX-STICKERS

Rondom Motorcross Stickers maakt deel uit van de F&F VOF. Binnen de VOF vallen ook de bedrijven Rondom Lichtreclame & meer en Reclamedoeken.nu. Dankzij onze jarenlange ervaring in de reclamewereld en de motorcross sport kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden als het gaat om de moderne apparatuur waarmee wij werken, design en materialen.

WAT WIJ NOG MEER DOEN

Zodra wij de mail ontvangen hebben en alles duidelijk is voor ons, ontvang je een opdrachtbevestiging met factuur. Zodra wij de betaling hebben ontvangen starten wij met de opmaak. Deze ontvang je altijd via de mail.

Bij opmaak/ontwerp kan 3x het voorstel aangepast worden. Bij meerdere aanpassingen worden er extra kosten in rekening gebracht. Hierover hebben we voordat we verder gaan altijd eerst even contact.

AUTOBELETTERING

Autobelettering is de meest gebruikte manier van bedrijfsreclame. Iedereen wil herkenbaar zijn. Wij beginnen altijd met het ontwerp, ideeën van de klant en hun logo plaatsen in een tekening van het voertuig. Is iedereen tevreden met de proef, dan gaan we over op de montage/het plakken van de belettering. De ontwerpen variëren bij ons van een simpele logo-vermelding tot aan een complete carwrap.

Naar autobelettering →

LICHT- EN GEVELRECLAME

Uw logo en/of naam duidelijk zichtbaar, zowel overdag als ’s avonds in en rondom uw bedrijf. Dat is de functie van een goede licht- en gevelreclame. En dit kan in diverse vormen en van verschillende materialen. Verlicht of onverlicht.

Naar lichtreclame →

MX Stickers bestellen?

Wij leveren custom made stickersets voor Yamaha, KTM, Honda en meer.

INFORMATIE
CONTACT
RONDOM MX STICKERS

Rondom Motorcross Stickers maakt deel uit van de F&F VOF. Binnen de VOF vallen ook de bedrijven Rondom Lichtreclame & meer en Reclamedoeken.nu.